Seofy experții tăi în marketing digital

Seofy este un partener ideal pentru startup-uri, dar și pentru afaceri aflate la maturitate care doresc să–și extindă prezența online și să–și crească vânzările.

Despre noi

La Seofy, ne-am specializat în marketing online și în mod special în promovarea targetată pe platformele cele mai importante, cum ar fi Google, Facebook, Instagram, Youtube și TikTok. Fondată acum patru ani, echipa noastră este formată din pasionați care se dedică în totalitate îmbunătățirii performanței și generării rezultatelor vizibile pentru fiecare proiect cu care lucrăm.

Ne dorim fiecare proiect fie pe termen lung și atingem obiectivele clienților noștri prin intermediul unei abordări personalizate și prin utilizarea celor mai recente tehnici și instrumente de marketing online.

SEOFY este un partener ideal pentru startup-uri, dar și pentru afaceri aflate la maturitate care doresc și extindă prezența online și și crească vânzările.

 

Echipa Noastră

Suntem dedicați oferim servicii de calitate și construim relații durabile cu clienții noștri prin comunicare deschisă și transparență, precum și prin livrarea rezultatelor tangibile. Ne propunem fim un partener de încredere pentru afacerile clienților noștri și -i ajutăm și atingă obiectivele de marketing online.

Ionuț Sava

Ionuț este un specialist în PPC (Pay-Per-Click) cu experiență în cadrul echipei Seofy! Acesta se ocupă cu crearea, implementarea și optimizarea campaniilor de publicitate plătite pentru clienții agenției.

O parte importantă a muncii lui Ionuț este să își înțeleagă clienții și să își adapteze strategiile pentru a se potrivi cu nevoile lor. El lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege obiectivele lor de afaceri, astfel încât să poată crea campanii PPC eficiente.

În timp ce planifică și implementează campanii PPC, Ionuț se bazează pe experiența sa și pe datele de analiză. El urmărește atent performanța campaniilor, ajustând și optimizând continuu anunțurile pentru a se asigura că clienții obțin cel mai mare profit posibil din bugetul lor de publicitate. El lucrează cu o varietate de canale PPC, inclusiv Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads și TikTok Ads.

Pe lângă expertiza sa în PPC, Ionuț are o cunoaștere solidă a altor aspecte ale marketingului digital, inclusiv SEO, web development și analiza web. Această cunoaștere îi permite să înțeleagă modul în care campaniile PPC se încadrează în contextul general al strategiei de marketing digital a unui client.

În concluzie, Ionuț este un specialist în PPC dedicat și talentat, care își ajută clienții să obțină rezultate excelente prin intermediul campaniilor de publicitate plătite. Echipa Seofy se mândrește cu el și este recunoscătoare pentru contribuția sa la succesul clienților lor.

Dumitrița Alina

Alina este un specialist în social media care face parte din echipa Seofy și are o experiență de trei ani în domeniu.
Ea este calificată în graphic design, ceea ce înseamnă că poate crea conținut vizual atractiv și coerent pentru platformele de social media ale companiilor. De asemenea, are experiență în gestionarea site-urilor web WordPress, ceea ce o face o resursă valoroasă pentru echipa și pentru clienții Seofy.

În calitate de Social Media Specialist al echipei Seofy, Alina este responsabilă de crearea și gestionarea conținutului pentru platformele de social media ale clienților (Facebook/Instagram/Linkedin/TikTok). Ea lucrează îndeaproape cu restul echipei Seofy pentru a asigura o experiență integrată și coerentă pentru clienți.

Alina este o persoană proactivă și plină de energie care își face mereu treaba cu profesionalism și dedicare. Ea este mereu la curent cu noile tendințe din social media și lucrează îndeaproape cu clienții săi pentru a le oferi cele mai bune soluții personalizate. Cu Alina în echipă, Seofy și clienții săi se pot baza pe un specialist dedicat și capabil de a le oferi servicii de calitate în social media și design graphic.

ÎNCEPE ACUM

Aveți un proiect în minte? Contactați-ne și haideți să lucrăm împreună