Promovare

Facebook Ads

Facebook/Instagram Ads este un instrument de marketing valoros care poate ajuta afacerile mici sau mari să atingă obiectivele de marketing prin targetarea precisă, cost eficient, măsurare și flexibilitate.

Formular Facebook Ads
De ce facebook ads?

Iată câteva motive pentru care ar trebui să folosești Facebook/Instagram Ads:

  1. Targetarea precisă: Facebook/Instagram te ajută să ajungi la audiența ta țintă prin opțiunile de targetare geografică, demografică și de interese. Acest lucru îți permite să-ți concentrezi banii de publicitate pe persoanele care sunt cel mai probabil să fie interesate de produsele sau serviciile tale.
  2. Cost eficient: Facebook/Instagram Ads are un cost scăzut comparativ cu alte forme de publicitate tradiționale, cum ar fi afișajul sau publicitatea TV. De asemenea, poți seta un buget zilnic și un cost maxim pentru fiecare clic sau afișare, astfel încât să poți controla costurile.

  3. Măsurare: Facebook/Instagram oferă instrumente puternice de analiză pentru a-ți monitoriza campania de publicitate și a-ți măsura performanța. Poți vedea câte clicuri ai primit, câte conversii au fost generate și multe altele, astfel încât să poți îmbunătăți campania ta în viitor.

  4. Flexibilitate: Poți alege dintr-o gamă largă de formaturi de anunțuri, inclusiv imagini, videoclipuri, caruseluri și multe altele, astfel încât să poți alege cel mai potrivit format pentru nevoile tale de marketing.

Promovare Facebook Ads

În funcție de tipul de business și obiectivele pe care le ai, putem să concepem campanii personalizate cu obiective adaptate nevoilor tale.

Traffic

Acest tip de campanie se concentrează pe atragerea traficului pe site-ul tău sau pe pagina ta de Facebook.

Conversii

Acest tip de campanie se concentrează pe generarea de conversii, cum ar fi formularele de înscriere, comenzile sau descărcările aplicației.

Dinamic remarketing

Campaniile de Remarketing Dynamic funcționează pe baza catalogului, dintr-un feed de produse, preluat din magazinul online. Această campanie este foarte des folosită în e-commerce.

Awarness

Campaniile de Awareness au că obiectiv creșterea notorietății brandului. Cu aceste campanii puteți ajunge la un public interesat de produsul/serviciul tău.

Engagement

Cu ajutorul campaniilor de Engagement poți crește numărul fanilor și vei familiariza oamenii cu brandul tău, ajutându-i să își păstreze o anumită loialitate față de brandul preferat.

Plan de promovare postari

Este important să îți ții aproape urmăritori paginii tale și să îi faci să interacționeze cu postările tale constant.

Generare Leads

Campaniile de generare leads te vor ajuta să afișezi reclama persoanelor care pot fi potențialii tăi clienti.

Remarketing

Prin intermediul campaniilor de Remarketing, anunțurile vor ajunge la potențialii clienți care deja au manifestat interes la produsele sau serviciile de pe website-ul tău.

Instagram Ads

În anumite cazuri platforma Instagram poate fi o variantă foarte bună, poate aduce rezultate vizibile, având în vedere numărul mare de utilizatori.

VIZIBILITATE IN FACEBOOK

Unde vor fi vizibile anunțurile Facebook și Instagram Ads?

Anunțurile Facebook și Instagram Ads vor fi vizibile în feed-urile de acțiuni ale utilizatorilor, în secțiunea de povești, în secțiunea de sugestii, în afara aplicației (prin partenerii lor de conținut) și în alte zone ale platformelor, în funcție de setările campaniei și de obiectivele de publicitate ale utilizatorului.

Facebook

Facebook News Feed, Facebook Right Column, Facebook Stories, Facebook Video, Facebook In-Stream Video; Facebook Instant Articles.

Instagram

Instagram Feed, Instagram Explore, Instagram Stories.

Facebook Messenger

Messenger Inbox, Messenger Stories, Messenger Sponsored Messages.

Audience Network & Facebook Market place

Rețea de site-uri și aplicații mobile partenere Facebook

CUM LUCRĂM?

Procesul de lucru

PASUL 1

Meeting cu clientul

Acest meeting va fi primul pas pentru a stabili o relație solidă și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru afacerea dvs.

PASUL 2

Strategie personalizată

Oferim o strategie personalizată pentru fiecare client în parte, bazată pe nevoile unice și obiectivele fiecăruia.

PASUL 3

Setare campanii

Setarea unei campanii de publicitate poate fi un proces complex, dar cu planificarea potrivită și abordarea corectă, poate fi ușor de realizat.

PASUL 4

Analiză și optimizare

Analizarea și optimizarea sunt procese esențiale pentru orice afacere care dorește să își atingă obiectivele și să își îmbunătățească performanța.

ÎNCEPE ACUM

Aveți un proiect în minte? Contactați-ne și haideți să lucrăm împreună