Promovare

Google Ads

Promovarea prin intermediul Google Ads te ajută să-ți crești afacerea și să atragi noi clienți, prin intermediul anunțurilor plasate în căutările Google.

Formular Google Ads

De ce Google Ads?

Pentru a-ți atinge obiectivele, compania ta are nevoie de o strategie bine elaborată, care să se potrivească bugetului tău. Noi verificăm în mod constant performanța anunțurilor tale, monitorizând numărul de afișări și vânzări generate, astfel încât să știm în orice moment cât de eficiente sunt campaniile tale. Bugetele de promovare, campaniile și mesajele sunt întotdeauna sub controlul tău, iar noi ne asigurăm că nu vei plăti niciodată mai mult decât limita lunară stabilită. Lunar, îți oferim rapoarte, statistici și sfaturi pentru a-ți îmbunătăți eficiența anunțurilor.
 
Agenție Google ADS
 
Seofy este o agenție certificată Google Ads cu o experiență de peste 4 ani în marketingul de performanță. Ne concentrăm pe livrarea de campanii eficiente și de calitate care generează rezultatele dorite pentru clienții noștri. Ne place să fim atenți la detalii, analizăm fiecare campanie cu atenție și ne străduim să menținem costurile acestora sub control.
 

Promovare Google Ads

În funcție de tipul de business și obiectivele pe care le ai, putem să concepem campanii personalizate cu obiective adaptate nevoilor tale.

Google Search Ads

Campaniile Google Ads Search sunt un tip de publicitate online prin care îți poți promova produsele sau serviciile. Acest tip de campanie se bazează pe cuvinte cheie specifice, astfel încât reclama ta să apară atunci când oamenii fac căutări relevante pentru afacerile tale.

Discovery Ads

Discovery Ads este un tip de reclamă Google care se concentrează pe atragerea traficului relevant și nou. Sunt perfecte pentru audiențele care se află în faza inițială de descoperire a produselor sau serviciilor și sunt dispuse să încerce ceva nou. Acestea se bazează pe elemente vizuale puternice, precum imagini și videoclipuri, care creează o experiență captivantă pentru utilizatorii care nu și-au exprimat încă intenția prin căutare.

Google Display Ads

Campaniile Google Display se afișează pe site-urile web partenere Google, precum și pe alte site-uri web și aplicații care fac parte din rețeaua Google Display. Cu aceste campanii, poți crea anunțuri grafice atractive, cum ar fi banner-uri publicitare, care să atragă atenția publicului țintă. Poți personaliza anunțurile în funcție de publicul țintă, de conținutul paginii web sau de aplicația în care sunt afișate.

Performance Max

Performance Max se concentrează pe îmbunătățirea performanței campaniilor tale prin optimizarea automată a acestora. Acest serviciu folosește tehnologii avansate de machine learning pentru a îmbunătăți costul per conversie, costul per acțiune, și alte măsurători ale performanței, astfel încât să poți obține rezultate mai bune din fiecare buget de publicitate.

Remarketing

Campaniile de Remarketing permit sa te adresezi utilizatorilor care au interactionat deja cu site-ul sau cu produsele tale. Acestea sunt create pentru a-i aduce inapoi pe site, atat pentru a finaliza o achizitie nefinalizata, cat si pentru a-i convinge sa ia o decizie de cumparare.

Google Shopping Ads

Campaniile Google Shopping oferă posibilitatea de a-ți afișa produsele în rezultatele căutărilor relevante prin intermediul unui feed de produse care urmează recomandările Google. Specialiștii noștri sunt experti în crearea de campanii de Shopping profitabile pentru business-ul tău. Aceste campanii oferă informații detaliate despre produse, precum preț și fotografii, atrăgând astfel clienți interesați.

Youtube Ads

Youtube Ads reprezintă o opțiune puternică pentru marketingul digital, care oferă brandurilor și afacerilor posibilitatea de a-și promova produsele și serviciile prin intermediul celui mai mare site de video-uri din lume. Youtube Ads poate fi folosit pentru a atinge un public amplu și divers, prin intermediul video-urilor creative și interactive, care transmit mesajul și valorile brandului tău.

De ce să fie seofy agenția ta de promovare online?

Există mai multe motive pentru care Seofy ar trebui să fie agenția ta de promovare online:

Audit gratuit

Te ajutăm să îți atingi obiectivele prin oferirea recomandărilor adecvate. Prin analizarea site-ului și a procesului de vânzare, identificăm zonele de îmbunătățire potențiale pentru a optimiza experiența utilizatorilor pe site-ul tău, astfel încât să atingi obiectivele propuse.

Comunicare

Colaborăm cu tine pentru a elabora o strategie de promovare personalizată, care se concentrează pe publicul țintă. Prin identificarea publicului țintă și a obiectivelor tale, putem elabora o abordare care să maximizeze rezultatele.

Transparență

Suntem transparenți și responsabili pentru tot ceea ce facem, ne informăm din timp clienții, despre situația campaniilor.

Experiență

Experiență și expertiză: Seofy are o experiență vastă în domeniul promovării online și o echipă de experți care sunt la curent cu cele mai noi tendințe și metode în domeniu.

Support 24/7

Oferim suport 24/7 pentru clienții noștri, astfel încât să fie în siguranță că au acces la asistența de care au nevoie oricând au nevoie.

Optimizare

Colaborăm în mod constant cu o echipă dedicată de suport tehnic de la Google pentru a-i ajuta pe clienții noștri să-și dezvolte conturile.

CUM LUCRĂM?

Procesul de lucru

PASUL 1

Meeting cu clientul

Acest meeting va fi primul pas pentru a stabili o relație solidă și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru afacerea dvs.

PASUL 2

Strategie personalizată

Oferim o strategie personalizată pentru fiecare client în parte, bazată pe nevoile unice și obiectivele fiecăruia.

PASUL 3

Setare campanii

Setarea unei campanii de publicitate poate fi un proces complex, dar cu planificarea potrivită și abordarea corectă, poate fi ușor de realizat.

PASUL 4

Analiză și optimizare

Analizarea și optimizarea sunt procese esențiale pentru orice afacere care dorește să își atingă obiectivele și să își îmbunătățească performanța.

ÎNCEPE ACUM

Aveți un proiect în minte? Contactați-ne și haideți să lucrăm împreună